×
Teknologi

Godt nytår!

iNPUT redaktionen siger tak for i år og ønsker dig et godt nytår. Her er vores favorit-dimser fra året der gik. Vi ses i 2022!

Kære iNPUT-læser. Vi vil gerne ønske dig og din familie et godt nytår. Samtidig vil vi benytte lejligheden til at sige tak for din støtte i året der gik. Uden dig var der intet iNPUT.

Vi er taknemmelige for den opbakning vi møder hos dig, både i form af tilkendegivelser og kritik. Sidstnævnte skal der også til, for at kunne vokse, så bliv endelig ved.

Traditionelt bruges en nytårshilsen ofte til at gøre status over året. Og hvilken bedre måde at gøre det på, end ved at finde de produkter, der om ikke har tegnet året, så i hvert fald gjort det største og bedste indtryk på redaktionen?

Således kan du herunder finde vores favoritter blandt de mange produkter, vi hver især har anmeldt i 2021.

Endnu engang – rigtig godt nytår kære læser. Vi glæder os til at levere flere nyheder og anmeldelser til dig i 2022.

Med venlig hilsen

Sebastian Hadi, Patricio Juarez, Peter Engels Ryming og Torben Vognsen


De 3 bedste gadgets jeg har anmeldt i 2021

Peter Engels Ryming

DJI Air 2S

DJI Air 2S (7.899 kr.)

Du kan sagtens finde droner med bedre kameraer. Men hvis du ikke skal lave produktioner til biograferne, er DJI Air 2S i min optik noget nær det optimale sweetspot mellem pris og kvalitet. Det er en fremragende drone, der kan lave lige så fremragende billeder og video, og som er spække med brugbare funktioner. Og så er den forholdsvis nem at flyve. Læs hele anmeldelsen her.

Beoplay HQ

B&O Beoplay EQ (2.999 kr.)

Der er dyre, bevares, men hånden på hjertet: Jeg har aldrig hørt true wireless-hovedtelefoner med så fremragende en lyd som Beoplay EQ. Det eneste, der trækker ned, er at der er vindstøj i propperne når de bruges udendørs. Læs hele anmeldelsen her.

Withings Sleep Analyzer

Withings Sleep Analyzer (1.199 kr.)

Withings Sleep Analyzer er et perfekt eksempel på en gadget, der gør præcis hvad den skal: Forsvinde. Når den først er lagt under madrassen, glemmer man alt om den. Men den fortsætter med at levere et væld af data om dine sovevaner. Læs hele anmeldelsen her.

De 3 bedste gadgets jeg har anmeldt i 2021

Torben Vognsen

Beosound Level

Beosound Level (9.499 kr.)

B&O kan stadig innovere, og med den lækre Beosound Level er de kommet helt i mål – den lyder godt, den ser fantastisk ud – og så kan den holde i årevis og opgraderes fysisk undervejs. Læs hele anmeldelsen her.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra (9.375 kr.)

Samsungs S21 Ultra er virkelig et flagskib af format. Kameraet er bedre end noget vi har set på nogen telefon før eller siden, og generelt er den stadig, næsten et år efter lanceringen, en af de allerbedste telefoner på markedet. Læs hele anmeldelsen her.

Apple MacBook Pro M1 Pro

Apple MacBook Pro M1 Pro 16” (21.799 kr.)

Apples overgang til egenproducerede processorer har varet i et par år, og med deres nye MacBook Pro serie må konkurrenterne virkelig begynde at blive bekymrede. Når man dertil lægger, at Apple har lyttet til brugerne og tilføjet porte de ellers har fjernet – ja, så er det måske et af de vigtigste produkter i 2021. Læs hele anmeldelsen her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.