×
Gadgets

Google brygger på sit eget Pixel Watch

To nye jobopslag tyder på, at Google personligt vil tage kampen op mod Apple Watch med sit eget Pixel Watch.

Hverken Samsung, Huawei eller andre producenter har for alvor kunnet udfordre Apple Watch på smartwatch-markedet, men nu tyder noget på, at Google vil tage sagen i egen hånd og lancere sit eget smartwatch: Pixel Watch.  Websitet Android Police har nemlig spottet to nye jobopslag, hvor Google søger folk til sin wearables-afdeling  – en afdeling der lige nu kun leverer hovedtelefonerne Pixel Buds, der ikke just kan betegnes som nogen succes.

Via Google Careers søger Google både en Vice President, Hardware Engineering, Wearables samt en Wearables Design Manager for Consumer Hardware. I jobbeskrivelsen til sidstnævnte skriver Google, at vedkommende skal lede og bidrage til indsatsen og udviklingen af, “hvad det betyder at holde Google i hånden.”

Som nævnt er Googles eneste wearable Pixel Buds til ørerne.

Opkøbt teknologi fra Fossil

Yderligere indicier: Google har også for nyligt opkøbt smartwatch-teknologi fra Fossil Group. Google betalte 40 millioner dollars for teknologien, men det er aldrig blevet offentliggjort præcis hvilken teknologi det drejer sig om.

Rygterne om et Pixel Watch er bestemt ikke nye. De opstod, da Google sidste sommer omdøbte smartwatch-styresystemet Android Wear til Wear OS og inkluderede Google Assistant i pakken. Den ellers meget pålidelige rygtesmed Evan Blass påstod endda, at den ville være kommet sammen med Pixel 3 i efteråret. Det skete som bekendt ikke. Måske bliver 2019 året … noget kunne tyde på det.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.