GadgetsTophistorie

Google Pixel Watch kommer til maj

Den troværdige rygtesmed Jon Prosser hævder, at Google Pixel Watch ankommer til maj. Vi håber, at Google husker Danmark denne gang ...

Efter opkøbet af Fitbit og vedholdende rygter, er det bare et spørgsmål om tid før Pixel Watch bliver præsenteret. Nu er den tid måske kommet. Den troværdige rygtesmed Jon Prosser hævder i hvert fald, at uret kommer den 26. maj. Det meddeler han i et tweet, hvor han også bringer et nyt billede af uret.

Datoen stemmer fint overens med Google I|O udviklerkonferencen, hvor det ligeledes siges, at den næste udgave af Wear OS vises frem.

Tilbage i december delte Jon Prosser de første billeder af Pixel Watch.  Ifølge det lækkede materiale, bliver uret forholdsvist tyndt og har en afrundet skærm uden kanter.

Uret rygtes at hente muskelkraft fra en tilpasset udgave af Samsungs Exynos W920-chip, der findes i Galaxy Watch 4-serien. Det lyder ikke helt fjollet, da netop Samsung er blevet en allieret i forsøget på at indhente Apple Watch. Samsung har blandt andet haft en temmelig stor finger med i udviklingen af det seneste Wear OS.

Pixel Watch rygtes at få en prislap på omkring de 300 dollars – knapt 2.000 kroner – hvilket vil placere uret på hylden under netop Apple Watch. I hvert fald prismæssigt.

Mere uvist er det, om vi får uret at se herhjemme. Google har en træls tendens med at overse Danmark, når Pixel-produkter sendes på gaden. Men vi har da lov at håbe, at vi snart får lov til at lege med …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.