×
TeknologiTophistorie

Her er nyhederne i Wear OS 4

Google har sluppet Wear OS 4 opdateringen til den første generation af Pixel Watch. Her er en oversigt over de største nyheder.

Wear OS 4 blev introduceret sammen med Pixel Watch 2, som du kan læse vores anmeldelse af lige her. Men i disse dage ruller den seneste inkarnation af Wear Os også ud til brugere, der går rundt med det første Pixel Watch om håndledet.

I et indlæg fortæller Google, at opdateringen kommer ud til brugerne i løbet af de næste dage og uger, “alt afhængig af enhed og operatør”.

Opdateringen bringer flere nye funktioner til uret, heriblandt Gmail, Google Kalender-app’en og den nye Safety Check-funktion. Herunder har vi samlet en liste med de største nyheder i Wear OS 4.

Nye Google apps

Med Wear OS 4 har Google føjet apps Gmail og Google Kalender for første gang. Du vil være i stand til “hurtigt at svare på e-mails… tjekke din tidsplan, se og svare på begivenheder og opdatere opgavestatusser” på dit håndled.

Samtidig har WhatsApp lanceret sin første Wear OS-app. Spotify har derimod fået nye Tiles med fokus på podcasts, mest spillede sange og DJ’en i app’en. Google Home tilføjer nye kontroller som f.eks. muligheden for at låse din smartlås op. Eller tjekke dit Nest Doorbell-feed på dit håndled.

Safely Check

Den nye Safety Check-funktion beder dig om at bekræfte, om du er sikker efter en bestemt periode. Hvis du ikke reagerer, giver uret automatisk besked til dine nødkontakter. Derimod lander det til, at Safety Signal ikke kommer med på tidligere Pixel Watch-udgaver. Den er tilgængelig på Pixel Watch 2 og gør det muligt at forbinde dit Pixel Watch til et LTE-netværk for at aktivere nødfunktioner, selvom du ikke har et mobilabonnement.

Backup og gendan

Her er en funktion, Pixel Watch-ejere har tigget efter. Samsung Galaxy Watch har haft funktionen længe, men af uransagelige årsager har man aldrig tidligere kunnet lave backup af sit Pixel Watch. Det kan man nu. Man kan også gendanne uret fra backup’en.

Forbedrede notifikationer

Nu lægges der links til telefonnumre og adresser ind på notifikationer, så man bare kan trykke på dem, for at “ringe, sende beskeder eller få rutevejledning”. Notifikationer kan nu også vise billeder og GIF’er.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.