GadgetsTophistorie

Officielt: Google Pixel Watch kommer til efteråret

Google vil kæmpe mod Apple om brugernes håndled. Googles første smartwatch, Pixel Watch, kommer i butikkerne til efteråret.

Rygterne har været så bastante, at det kun var et spørgsmål om tid – og tiden bliver til efteråret. Google Pixel Watch blev officielt præsenteret på Google I/O udviklerkonferencen onsdag aften. Det er første gang, Google producerer sit eget smartwatch.

Selv om Google viste billeder af uret – det var endda med på scenen – var der meget få informationer om, hvad der får det til at tikke.

Hvad der blev fortalt var, at det laves i et tæt samarbejde med Fitbit. Vi kan altså se frem til væsentlige fitness-funktioner. Der blev også vist klip, hvor man kunne betjene intelligente enheder via Google Home direkte på uret. Ligesom Google Assistant, naturligvis, er flyttet ind i uret.

Pixel Watch
Skærmbillede fra præsentationen.

I modsætning til Apples firekantede ur er Pixel Watch rundt som et traditionelt ur. Præcis som lækkede billeder har antydet. Uret har også en digital krone, der kan drejes og trykkes på.

Et præ-produktions eksemplar af Pixel Watch blev fundet på en restaurant i slutningen af april, Herfra ved vi, at uret får en diameter på 38,1 millimeter og en tykkelsen på 12,7 millimeter. 

Under præsentation blev det sagt, at Pixel Watch vil udkomme sammen med Pixel 7 og Pixel 7 Pro telefonerne til efteråret. Det vides ikke, om hverken uret eller telefonerne kommer til Danmark, men som vi kunne fortælle forleden, så er der noget, der tyder på det.

Under aftens keynote kunne Google også fortælle, at de arbejder på deres første tablet, Pixel Tablet. Den er planlagt til at komme på markedet i 2023.

Pixel Tablet
Google Pixel Tablet kommer i 2023.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.