×
GadgetsTophistorie

Google giver smugkig på Pixel 8-serien

Efter massevis af rygter og læk i den seneste tid, har Google nu fremvist Pixel 8-serien i en video.

Google uploadede i går en video på YouTube, der fremviser de to kommende Pixel-telefoner. I en anden video giver Google også et kig på Pixel Watch 2 og nogle nye Pixel Buds. Telefonernes design minder meget om Pixel 7-serien, men de har fået nogle mindre justeringer.

Videoen afslører dog ikke telefonernes features eller specifikationer – det må vi have til gode til den officielle præsentation i starten af oktober måned. Pixel 8 og 8 Pro forventes dog bla. at få et nyt Tensor G3-chipset, samt opgraderede kameraer.

På Googles amerikanske hjemmeside kan man nu også se de kommende produkter,

Introduceres i oktober

I første omgang kommer Pixel 8-serien til at bestå af Pixel 8 og Pixel 8 Pro, hvor vi senere hen (først næste år) kommer til at se den mere prisvenlige Pixel 8a.

Pixel 8 og 8 Pro præsenteres den 4. oktober under et Google-event, sammen med Pixel Watch 2.

Se videoen af de to Pixel-telefoner her.

Se videoen af Pixel Watch 2 og de nye Pixel Buds her.


Læs også: Rygte: Nintendo Switch 2 præsenteres snart

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.