×
GadgetsTophistorie

Google Pixel 8 Pro prototype er blevet lækket

Billeder af en Google Pixel 8 Pro prototype er blevet lækket.

Lækket stammer fra Reddit, hvor billederne blev postet i et opslag på r/GooglePixel-forummet. Opslaget er senere hen blevet slettet.

Ifølge billederne er der ikke tale om kæmpe ændringer i designet, sammenlignet med Pixel 7 Pro. De tre kameraer på bagsiden af Pixel 8 pro er dog dækket af et stort stykke glas, hvor det var delt op i to stykker på forgængeren. Under blitzen er der også en ny sensor, som rygtes at være et infrarødt termometer.

Pixel 8 Pro skulle efter sigende komme med en 6,7″ 120 Hz OLED-skærm. Det primære kamera på 50 MP siges at være baseret på Samsungs ISOCELL GN2-sensor. Derudover er et 64 MP ultrawide-kamera, samt et telefoto-kamera med 5x optisk zoom.

Idet det er en prototype, hvilket bagsiden også røber med teksten “For test/evaluation only”, kan der slevfølgelig forekomme ændringer i designet, op til lanceringen. Prototypen har kodenavnet “husky” og den er udstyret med 12 GB RAM og 128 GB lagerplads. Der står dog intet om chipsettet, men Pixel 8-serien forventes at blive drevet af en Tensor G3-chip.

Ukendt lancering

Det vides endnu ikke hvornår Google vil lancere Pixel 8-serien, men det bliver formentligt engang på efteråret – muligvis i september eller oktober.


Læs også: Beats Studio Pro lanceres inden længe

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.