×
GadgetsTophistorie

Pixel 8-serien: priser og specifikationer lækket

Priser på Pixel 8-serien, specifikationer og nye billeder af Googles kommende telefoner er sluppet ud.

Priser på Pixel 8-serien, specifikationer og nye billeder af Googles kommende telefoner er sluppet ud.

Vi nærmer os så småt den 4. oktober, hvor Google ventes at præsentere Pixel 8 og Pixel 8 Pro. Nu er der dog sluppet en tilsyneladende officiel oversigt ud på X. Her kan man se priser og specifikationer for de to telefoner.

Google gav os desuden et kig på telefonernes design for nogle uger siden.

Læs mere om dette her: Google giver smugkig på Pixel 8-serien

Pixel 8 bliver dyrere

Ifølge oversigten får Google Pixel 8 en vejledende pris på 699 dollars, altså en stigning på 100 dollars, sammenlignet med forrige model. Pixel 7 blev lanceret til 4.999 kroner, så prisstigningen vil sandsynligvis ligge på omkring 700-800 kroner.
Pixel 8 Pro ser derimod ud til at beholde den samme vejledende pris på 899 dollars, eller 6.999 kroner her i Danmark.

Specifikationer

Fælles for de to telefoner er, at de kommer med samme chipset, nemlig Googles nye Tensor G3-chip. Pro-modellen har dog lidt ekstra RAM at gøre godt med, kontra Pixel 8. Skærmene ser også ud til at være opgraderet, hvor Pixel 8 nu har en 120 Hz skærm og en maksimal lysstyrke på op til 2.000 nits. Pixel 8 Pro har et dynamisk 1-120 Hz LTPO-display med en max. lysstyrke på 2.400 nits.

Kameraerne i de to telefoner ser mere eller mindre ud til at være uændrede, med undtagelse af et nyt 48 MP ultrawide-kamera på Pixel 8 Pro.

Pixel 8 Pro kommer i farverne Obsidian, Sky Blue og Porcelain, mens Pixel 8 kommer i Gray, Peony Rose og Obsidian.

7 års opdateringer

Ifølge en indtil videre ubekræftet kilde, vil Google forsyne Pixel 8-serien med opdateringer i flere år end tidligere. Her snakkes der om 7 års softwareopdateringer, men ikke nødvendigvis 7 års Android-opgraderinger. Vi er muligvis ude i 7 års sikkerhedsopdateringer og f.eks. 5-6 års softwareopdateringer.

Følg med den 4. oktober kl. 16, hvor de to telefoner bliver præsenteret.


Læs også: Sony angiveligt ramt af hackerangreb

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.