×
GadgetsTophistorie

Pixel 8 og Pixel Watch 2 vises frem 4 oktober

Google har inviteret pressen til event den 4. oktober, hvor de nye Pixel 8-telefoner og Pixel Watch 2 skal vises frem.

Efter gårsdagens selvmål har Google nu officielt inviteret pressen til lancering af de nye Pixel-telefoner og Pixel Watch 2. Eventet foregår i New York, men vi vil som sædvanligt også kunne sidde hjemme i stuen og streame løjerne.

‘Made by Google’ hedder eventet og ifølge invitationen får man mulighed for at se “de seneste tilføjelser til vores Pixel-portefølje af enheder”.

Ud over de to nye telefoner, Pixel 8 og Pixel 8 Pro, vil Google også vise Watch 2. Her er en af de største overraskelser, ifølge rygterne, at Google dumper Samsung Exynos-chipsettet til fordel for et Qualcomm Snapdragon chipset fra den seneste W5-generation.

Om det er medvirkende til en bedre batterilevetid er uvist, men rygterne siger, at Watch 2 får markant længere batterilevetid end forgængeren.

Pixel Watch 2
Invitationen til Googles event.

Rygterne hævder også, at Pixel Watch 2 vil være bestykket med flere af de samme fitness-sensorer som Fitbit Sense 2. Det kunne være måling af elektrodermal aktivitet (cEDA) til stresshåndtering, samt en hudtemperatursensor.

Pixel 8 Pro og – måske – Watch 2 om håndledet.

Google Pixel 8-mobilserien forventes at være bestykket med det nye Tensor G3 chipset, der er designet af Google.  Pixel 8 vil have en 6,1 tommer AMOLED-skærm med 120 Hz og fuld HD-opløsning. Pixel 8 Pro får en 6,7 tommer AMOLED-skærm med adaptiv opdateringshastighed op til 120 Hz (LTPO).

Læs flere læk og rygter om Pixel 8-familien:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.