GadgetsTophistorie

Google Nest Hub kan nu vise sangtekster fra Spotify

Spotify har opdateret hvilke enheder, det er muligt at tilgå sangtekster i realtid, så det nu er muligt på Googles Nest Hub skærme.

I slutningen af 2021 gjorde Spotify live-sangtekster tilgængelige på langt de fleste enheder. Android, iOS, tv, konsoller og på sin web-app. Nu er der tilføjet endnu en mulighed til listen. Nemlig Google Nest Hub og andre Google Assistant-skærme. Du kan således, hvis du lytter til Spotify, få en livevisning af sangteksterne på den aktuelle sang.

Sangtekster på Spotify – Foto: iNPUT

Ved afspilning af musik fra Spotify på Google Nest Hub, så fremkommer et nyt ikon, i nederste højre hjørne. Som det ses på billedet ovenfor, så vises lyrikken i realtid, når ikonet aktiveres.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Funktionen virker uanset om du benytter Spotify Free eller den betalende Premium-model. Spotify har gjort sangteksterne tilgængelige via et samarbejde med Musicxmatch.

Mærkeligt nok, så er en lignende funktion ikke tilgængelig på Googles egen musiktjeneste. YouTube Music. Her findes kun sangtekster i de mobile apps og web-app. Og blot af de statiske slags, der gør en karaokeaften noget besværlig til sammenligning.

Skulle du få lyst til at afprøve funktionen, så kan du kombinere det med en anden nyhed fra Spotify. Nemlig Supergrouper, som blev tilgængelig forleden. Her kan du sammensætte den supergruppe du altid har drømt om. Herefter sammensætter Spotifys algoritme en playliste baseret på dine valg.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.