×
GadgetsTophistorie

Google Pixel Fold er allerede begyndt at gå itu

Efter blot få dage på markedet er brugerne begyndt at melde om store problemer med Google Pixel Fold.

Det minder næsten om de problemer, der skyllede ind over Samsung, da de lancerede Galaxy Fold i 2019. Bare få dage efter at Google Pixel Fold er kommet på hylderne i en række lande, meldes der om problemer fra de første købere. Og lige som på Galaxy Fold handler de om skærmen, som i øvrigt er leveret af … Samsung.

På Reddit er der allerede efter få dage kommet adskillige indlæg om problemer med Pixel Fold. Ovenstående billede er lagt ud af brugeren crazymojo83, der blot havde åbnet for telefonen tre gange før den fabriksinstallerede skærmbeskytter begyndte at skalle af.

En anden bruger, marcusr_uk, nåede to timer i telefonens selskab, før problemerne meldte sig. Han forklarer:

“Mens jeg brugte telefonen så jeg et kort glimt af en lys pink streg. Jeg håbede på det bedste, men da jeg sad og surfede på nettet, dukkede denne klare neonpink streg op fra kant til kant. Stregen har overlevet en software-nulstilling”.

Google Pixel Fold
Foto: marcusr_uk / Reddit

En tredje bruger fortæller, at han har bemærket “meget små buler og overfladefejl mellem rammen og skærmbeskytteren” efter at have brugt telefonen i omkring en dag.

Også Ars Technica-journalisten Ron Amadeo fik problemer med Google Pixel Fold. Skærmen døde simpelthen efter fire dages brug. Han mener at problemet skyldes, at skærmbeskytteren ikke strækker sig fra kant til kant. Det fortæller han om i denne artikel.

Når ret skal være ret, er der naturligvis også masser af Reddit-brugere, der er svært glade for deres nye Pixel Fold. Så det ligner endnu ikke et generelt problem med telefonen. Det bliver interessant at følge de næste uger.

Google har ikke lanceret Pixel Fold herhjemme endnu.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.