GamingTophistorie

Google Stadia lander på LG’s fladskærme

I årets sidste halvdel får alle ejere af smart-tv fra LG mulighed for at installere Google Stadia direkte på tv'et.

LG Electronics har annonceret et nyt partnerskab med Google, der introducerer spiltjenesten Google Stadia i alle nye webOS smart-tv. Tjenesten bliver tilgængelig som en app, der kan downloades direkte på tv’et i de lande, hvor Stadia er tilgængelig. Heriblandt Danmark. App’en kommer i andet halvår af 2021, lover LG.

Ifølge pressemeddelelsen vil app’en understøtte spil med 4K-opløsning og 5.1-surroundlyd, hvis man er Stadia Pro-bruger.

– Google Stadia ændrer den måde, folk får adgang til deres favoritspil på, og ved at levere webOS-kompatibilitet er vi tidligt i kontakt med platformen, fortæller Lee Sang-woo, senior vicepræsident for indholdstjenester hos LG Electronics Home Entertainment Company. 

Sky-tjenesten Google Stadia blev lanceret i 14 lande – heriblandt Danmark – i efteråret 2019. Tjenesten kan streame spil i 4K-opløsning og understøtter desuden HDR. Den høje opløsning kræver dog en netforbindelse på mindst 35 megabit.

Stadia er tilgængelig på en række platforme, deriblandt mobiltelefoner, tablets, computere og, naturligvis, Chromecast Ultra, men det bliver første gang, spiltjenesten bliver tilgængelig direkte på et tv, der ikke kører Google TV.

Der er mere end 130 spiltitler tilgængelig på Stadia – se dem her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.