×
TeknologiTophistorie

GoSwitch lover billigere elregning

GoSwitch følger markedet og holder løbende øje med, hvilke leverandører der har de billigste elaftaler og flytter automatisk kunden.

Vil man have  el til den billigst mulige pris, skal man konstant holde øje med markedet og løbende skifte elselskab – noget, de færreste har tid til. Derfor har energi- og telekoncernen Norlys nu introduceret en ny tjeneste, GoSwitch, der hævder at følge elmarkedet og løbende flytte brugerne rundt til de selskaber, hvor strømmen er billigst.

– GoSwitch er kundernes mægler i et elmarked, der kan virke uoverskueligt for mange. Vi vil sikre, at kunderne altid har de bedste elaftaler uden bøvlet ved at skulle skifte elhandler hele tiden. GoSwitch søger mellem de danske leverandører, der har de bedste tilbud i markedet og skifter på vegne af kunden, fortæller Mads Brøgger, direktør i Norlys Energi.

GoSwitch hævder, at en familie kan spare over 1.100 kroner om året på deres elregning – endda efter at GoSwitch-abonnementet på 29 kroner om måneden er betalt. På deres hjemmeside kan du lave en beregning, der anslår, hvad du kan spare, baseret på familiens og hjemmets størrelse.

– Vi ønsker at hjælpe kunderne med at skabe overblik. Vi vil gøre det nemt at være kunde ved at garantere, at kunden altid er på en billig elaftale. Det eneste kunden skal gøre er at give os fuldmagt til at foretage skiftene og som altid huske at betale sin elregning, forklarer Mads Brøgger.

Ingen garanti for grøn strøm

En begrænsning er dog, at man ikke kan vælge at få grøn strøm – det er altid det billigste abonnement, der vinder. Sort eller ej. Hvis priserne er ens, prioriterer GoSwitch dog trods alt de mest grønne aftaler.

– Vi oplever lige nu, at klimavenlige elprodukter fra vedvarende energi i vid udstrækning er lige så billige som alternativerne, så den klimavenlige elaftale vil være et naturligt valg for mange kunder. Et valg vi gerne vil gøre så nemt for kunden som mulig, siger Mads Brøgger.

Tjenesten er i luften allerede.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.