Gaming

Gratis GTA V-spil lagde serverne ned

Der gik bare få minutter fra Grand Theft Auto 5, GTA V, blev gjort gratis, til serverne hos Epic gik ned med et brag. Spillet er gratis i denne uge.

Hvis du ikke er en af de mange hundrede tusinder, der købte klassikeren Grand Theft Auto V, GTA V, da det udkom i 2013, har du muligheden for at score det nu – endda ganske gratis. Epic Games torsdag spillet gratis, hvilket på bare få minutter fik serverne til at gå i sort, fordi fans flokkede til hjemmesiden for at hente spillet.

Epic var hurtigt ude med en forklaring på Twitter og lovede at de arbejdede på en løsning. I dag lader der ikke til at være problemer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Grand Theft Auto, kendt som GTA, er lavet af Rockstar Games og er en af de mest populære gaming-serier overhovedet. Hver uge tilbyder Epic Games et nyt gratis spil via sin butik og onsdag blev det meddelt at GTA V var ugens titel. Det kan hentes gratis og fortsætter med at fungere selv når perioden udløber.

Grand Theft Auto V hævdes at være den spiltitel i historien, der har tjent flest penge hjem. Mwere end 100 millioner eksemplarer af spillet er blevet solgt siden det udkom i 2013 fortæller MarketWatch.

Tilbuddet om at hente spillet gratis udløber den 21. maj – altså om knapt en uge. Det er udelukkende Windows-udgaven, der er gratis, mens Mac-brugere må undvære. Eller betale. Epic fortæller, at de har planlagt gratis titler hver eneste uge i hele 2020. Det sker i et forsøg på at lokke brugere ind i butikken og friste dem til at bruge pengene på andre spiltitler.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button