×
Elbiler

Harley-Davidson klar med elektrisk motorcykel

Fra 0 til 100 på 3,5 sekunder, en rækkevidde på 200 kilometer og en ny, elektrisk Harley-signaturlyd.

Det er efterhånden fire år siden at legendariske Harley-Davidson annoncerede sin elektriske motorcykel, Project LiveWire, med en rækkevidde på omkring 200 kilometer. I dag har fabrikken så meddelt, at den er klar til salg i august måned – og forudbestillinger modtages allerede.

LiveWire kan accelerere fra 0 til 100 kilometer i timen på under 3,5 sekunder og har en rækkevidde til bykørsel på cirka 175 kilometer. Den har hverken kobling eller gear, så den burde være ekstremt nem at komme i gang med. Men det betyder ikke, at man må undvære den legendariske Harley-motorlyd.

”LiveWire-modellen er designet til at producere en ny Harley-Davidson signaturlyd, når den accelererer,” skriver Harley-Davidson i en pressemeddelelse. Den nye lyd er dog mere mere futuristisk end den traditionelle Harley-lyd. Du kan høre den i videoen ovenfor.

elektrisk motorcykel
Harley-Davidson LiveWire.

Harley-app til motorcyklen

Ejere af LiveWire kan tjekke batteristatus, nøjagtig GPS-position og meget andet ved hjælp af den tilknyttede smarthpne-app, for LiveWire er naturligvis fuldt internetopkoblet.

Om det så er nok til at lokke de traditionelle Harley-kørere over på elektrisk motorcykel må tiden vise …

Prisen på Harley-Davidson LiveWire bliver i øvrigt 29.799 dollars – vi gætter på omkring 4-500.000 danske kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.