Disney+Tophistorie

Anakin og Obi-Wan Kenobi genforenes i Disney-serie

Anakin vender tilbage i Obi-Wan Kenobi-serien. Disney har afsløret rollelisten og lover, at produktionsstarten er meget tæt på.

Godt nyt til Star Wars-fans: Optagelserne til serien om Obi-Wan Kenobi går snart i gang og Disney har nu bekræftet, at Anakin vender tilbage i Hayden Christensens skikkelse. Dermed er der dømt hyggeligt gensyn med to af hovedpersonerne fra prequel-serien – to der ikke skiltes som gode venner, da vi så dem sidst. Men ikke nok med det. Det bliver også til et gensyn med Luke Skywalkers plejeforældre på Tatooine, Owen og Beru Lars.

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

Lars-parret spilles endda også af de skuespillere, der portrætterede dem i prequel-filmene (Joel Edgerton og Bonnie Piesse). I det hele taget er det en ganske fin besætning, Disney har fået hyret ind til opgaven. Også Indira Varma – bedst kendt som Ellaria Sand fra Game Of Thrones – er også på listen, ligesom Rupert Friend (Hitman: Agent 47, Stalins Død, The Young Victoria) og komikeren Kumail Nanjani, der er kendt fra Silicon Valley-serien.

Rollebesætningen og produktionstarten blev annonceret på Twitter:

Der er desværre stadig ikke nogen som helst indikation på, hvornår Obi-Wan Kenobi-serien får premiere på Disney+, men det forventes af rygtesmedene at blive engang i løbet af 2022. Serien skal følge op på The Mandalorian, der blev den største Star Wars-succes i mange, mange år. En serie der formåede at stille de kræsne fans tilfredse, modsat de seneste biograffilm.

Obi-Wan Kenobi-serien vil foregå i tidsrummet mellem den sidste prequel-film, Revenge of The Sith og den første Star Wars-film A New Hope (som egentlig er fireren). Serien instrueres af Deborah Chow (The Mandalorian) og manuskriptforfatteren er Hossein Amini, der skrev manuskriptet til Nicolas Winding Refns Drive fra 2011.

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.