Disney+Tophistorie

Anakin og Obi-Wan Kenobi genforenes i Disney-serie

Anakin vender tilbage i Obi-Wan Kenobi-serien. Disney har afsløret rollelisten og lover, at produktionsstarten er meget tæt på.

Godt nyt til Star Wars-fans: Optagelserne til serien om Obi-Wan Kenobi går snart i gang og Disney har nu bekræftet, at Anakin vender tilbage i Hayden Christensens skikkelse. Dermed er der dømt hyggeligt gensyn med to af hovedpersonerne fra prequel-serien – to der ikke skiltes som gode venner, da vi så dem sidst. Men ikke nok med det. Det bliver også til et gensyn med Luke Skywalkers plejeforældre på Tatooine, Owen og Beru Lars.

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lars-parret spilles endda også af de skuespillere, der portrætterede dem i prequel-filmene (Joel Edgerton og Bonnie Piesse). I det hele taget er det en ganske fin besætning, Disney har fået hyret ind til opgaven. Også Indira Varma – bedst kendt som Ellaria Sand fra Game Of Thrones – er også på listen, ligesom Rupert Friend (Hitman: Agent 47, Stalins Død, The Young Victoria) og komikeren Kumail Nanjani, der er kendt fra Silicon Valley-serien.

Rollebesætningen og produktionstarten blev annonceret på Twitter:

Der er desværre stadig ikke nogen som helst indikation på, hvornår Obi-Wan Kenobi-serien får premiere på Disney+, men det forventes af rygtesmedene at blive engang i løbet af 2022. Serien skal følge op på The Mandalorian, der blev den største Star Wars-succes i mange, mange år. En serie der formåede at stille de kræsne fans tilfredse, modsat de seneste biograffilm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Obi-Wan Kenobi-serien vil foregå i tidsrummet mellem den sidste prequel-film, Revenge of The Sith og den første Star Wars-film A New Hope (som egentlig er fireren). Serien instrueres af Deborah Chow (The Mandalorian) og manuskriptforfatteren er Hossein Amini, der skrev manuskriptet til Nicolas Winding Refns Drive fra 2011.

Sponseret link: Her kan du tegne abonnement på Disney+

Back to top button