×
Fremtidens HjemTophistorie

Her er det nye Philips Hue kamera

Billeder af det kommende Philips Hue kamera er blevet gravet frem fra den seneste version af Hue android app'en.

I starten af august kom det frem, at Signify planlægger at udvide Philips Hue-funktionaliteten med et hjemmeovervågningssystem. Nu er de første reelle billeder af det nye Philips Hue kamera dukket op. De stammer fra “hestens egen mund”, idet de er gravet frem fra den seneste Android-udgave af Hue app’en.

Det er bloggeren Dave Zats, der har gravet billederne frem, og de er blevet viderebragt af mediet The Verge.

Ud over billederne af selve kameraet, indeholder app’en også billeder af de bevægelses- og kontaktsensorer, der også er rygtet på vej.

Både det nye Philips Hue kamera og sensorerne forventes at blive officielt lanceret under IFA-messen i Berlin. Den starter 1. september.

Søstermærket WiZ, der også er ejet af Signify, fik hjemmeovervågningssystem for et par måneder siden. Hue-systemet vil angiveligt lægge sig op ad dette.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.