×
GadgetsTophistorie

Retro-højttaler med Dolby Atmos

JBL Authentics 500 ligner godt nok en gammel svend, men højttaleren disker op med de nyeste lydteknologier.

JBL har “gamle” nyheder med til IFA messen i Berlin. Nemlig den nye Authentics-serie af højttalere, der kombinerer retrodesign med ny teknologi. Topmodellen hedder JBL Authentics 500 og byder på både dobbelt stemmestyring og Dolby Atmos-lyd.

– Vi lever i en tid, hvor “newstalgia” er meget efterspurgt. JBL Authentics-serien trækker fra vores ikoniske fortid med sit retrodesign, mens det leverer fremragende lyd og teknologi, som vores kunder forventer. Innovationer som Dolby Atmos og simultane stemmeassistenter møder både det retro og nytænkende Quadrex-gitterdesign i en højttalerserie, der definerer fremtiden for lyd, siger Carsten Olesen, President for Consumer Audio hos Harman.

JBL har samarbejdet med Amazon og Google, så begges stemmeassistenter kan bruges på højtaleren. Samtidig. Når integrationen er aktiveret, kan man bruge ​​stemmeassistenterne til at afspille musik, styre hjemmeenheder, indstille alarmer og mere.

JBL Authentics 500
JBL Authentics 500 med Dolby Atmos.

JBL Authentics 500 er bestykket med tre 1-tommer diskanthøjttalere og tre 2,75-tommer mellemtone bashøjttalere, samt en 6,5-tommer nedadgående subwoofer. Ligeledes giver 270 Watt 3.1-kanals lyd og Dolby Atmos “en multidimensionel lydoplevelse med skarpe detaljer”.

Ud over Atmos-højttaleren består serien af den bærbare Authentic 300 (med 8 timers batterilevetid) og den klejne Autentic 200, der spiller i stereo.

De to mindre enheder i serien, Authentic 300 og 200.

Selv om højttalerne ser gamle ud, lever de alligevel op til et moderne forbrugerkrav. De er nemlig fremstillet af 100 procent genbrugsstof, 85 procent genbrugsplast og 50 procent genanvendt aluminium. Desuden kommer de i emballage lavet af FSC-certificeret papir og trykt med sojablæk.

Herunder information og priser på de tre “gamle” nyheder:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.