×
GadgetsTophistorie

Her er Sonos Roam – lille bærbar på Bluetooth

Sonos Roam hedder den nye højttaler, der officielt lanceres på tirsdag. Det bliver den hidtil billigste Sonos-højttaler.

Vanen tro er den nye Sonos-højttaler lækket et par dage før den officielle lancering. Den hedder Sonos Roam og, som der har været spekuleret i, så er det en “mini-udgave” af Sonos Move, der kan kobles på både wifi og på Bluetooth-forbindelse.

Den kommer til april og kommer til at koste omkring 1.400 kroner, hævder The Verge, der har talt med en unavngiven kilde, som også har leveret billeder af banditten.

Som det ses både herover og på billedet nedenfor, bliver Sonos Roam en trekantet sag, der minder ikke så lidt om EU Boom og Denon Envaya Pocket. Ifølge The Verges kilde er Roam omkring 16 centimeter lang og 6,3 centimeter på hver af de tre korte leder.

Det siges også at den sælges med USB-C kabel til opladning, men at man må tilkøbe en trådløs dock som ekstraudstyr. Den kommer til at koste omkring 350 kroner yderligere. Det er med til at holde prisen nede; Sonos Roam bliver den hidtil billigste højttaler fra Sonos.

Sonos Roam
Sonos Roam (foto: The Verge)

Som andre Sonos-produkter vil Roam kunne købes i sort og hvid. Batterilevetiden hævdes at være på omkring 10 timer og den er fuldstændig vandsikker, så hvis der bliver åbnet for sociale aktiviteter til sommer, vil den være oplagt at tage med i parken.

Lige som Sonos Move (læs vores anmeldelse her) kan Roam koble sig på både wifi-netværket, når man er hjemme, og på mobilen via Bluetooth, når man er udenfor. Der er indbygget mikrofon til Google Assistant, den har AirPlay 2 og to enheder kan kobles sammen til stereo.

Tirsdag lanceres den officielt. Men nu er spændingen ligesom udløst … Ingen hovedtelefoner denne gang.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.