×
GadgetsTophistorie

Ny Sonos Roam-højttaler på vej

Ifølge Bloomberg kommer der både hovedtelefoner og en opdateret udgave af Sonos Roam til juni.

Til juni kommer den anden generation af Sonos’ billigste højttaler, Sonos Roam. Det rapporterer Bloombergs Mark Gurman, der normalt er en meget troværdig kilde.

Han fortæller videre, at den væsentligste tilføjelse er et berøringsfølsomt panel på toppen til musik- og volumenkontrol, der matcher grænsefladen på Sonos’ Era 100 og Era 300 højttalerne.

Der er også et hardwarefix til en Bluetooth-fejl, der har plaget mange brugere af den originale model. Her på redaktionen håber vi på, at der samtidig bliver gjort noget ved batterilevetiden …

Har Gurman ret, bliver det en god juni for Sonos-elskere. Eller i hvert fald dyr. Tidligere har rygter hævdet, at de mytologiske Sonos hovedtelefoner også vil blive præsenteret til juni. Hovedtelefonerne vil fungere på tværs af Bluetooth og wifi, så de kan bruges både hjemme i stuen og ude i verden.

Læs også: Sonos hovedtelefoner forsinket til juni.

I den forbindelse har Sonos kæmpet en hård kamp med at lave ny software til opsætning og drift af de bærbare produkter, fortæller Gurman videre. Derfor har Sonos måttet indgå en række kompromiser. Blandt andet vil den nye app i første omgang kun understøtte Sonos Roam 2 og hovedtelefonerne.

App’en vil så sener få en opdatering, så den fungerer sammen med Move 1 og 2 produkterne samt førstegenerations Roam.

Gurman har tidligere hævdet, at de længe ventede hovedtelefoner vil få en pris på 400 dollars, hvilket svarer til 2.700 kroner før moms og afgifter.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.