×
ElbilerTophistorie

Hertz bestiller 65.000 Polestar 2

Svensk-kinesiske Polestar har modtaget en ordre på 65.000 Polestar 2 fra biludlejningsfirmaet Hertz. De første leveres i løbet af foråret.

For halvandet år siden hjalp Hertz med at sende Teslas aktie på himmelflugt, da udlejningsfirmaet bestilte 100.000 Tesla Model 3. Nu fortsætter de elektrificeringen af vognparken med 65.000 eksemplarer af Polestar 2.

De mange nye biler skal leveres over et tidsrum på fem år. Men allerede i løbet af foråret dukker de første Polestar 2 med Hertz-logo op i Europa.

– Vi er glade for at samarbejde med Polestar og ser frem til at introducere deres premium EV-produkter i vores detail- og rideshare-flåder, siger Stephen Scherr, Hertz CEO i en pressemeddelelse.

– Ved at arbejde med EV-branchens ledere som Polestar kan vi hjælpe med at fremskynde indførelsen af elektrificering. Samtidig giver vi lejere, erhvervskunder og samarbejdspartnere et førsteklasses EV-produkt, en enestående oplevelse og et lavere CO2-fodaftryk, fortsætter han.

Hertz har tidligere udtrykt ambitioner om at bygge sit eget ladenetværk og placere stationerne sammen med Teslas SuperCharger-stationer. Der er dog intet nyt i den sag.

Polestar fortalte for nyligt, at de tredoblede salget af elbiler i 2021. De forventer endnu en fordobling i år, godt hjulpet på vej af aftalen med Hertz. Herhjemme er Polestar 2 med 312 solgte eksemplarer den sjettemest populære elbil i årets første kvartal.

Du kan se vores anmeldelse af Polestar 2 lige her:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.