fbpx

 

 

 

 

Elbiler

Honda demonstrerer dobbeltskærmen i sin elbil Honda e

I en ny video demonstrerer Honda den voldsomme dobbeltskærm i sin kommende elbil, Honda e, der lander i Danmark næste år.

Hondas kommende by-fikserede elbil, Honda e, adskiller sig ikke alene fra konkurrenterne med sit udseende. Den er også udstyret med en imposant trykfølsom dobbeltskærm, der strækker sig over næsten hele forrudens bredde. Nu har den japanske bilproducent udgivet en video, der demonstrerer hvad skærmen blandt andet kan bruges til. Se den herover.

Ifølge Honda er der tale om to 12,3 tommer store trykfølsomme skærme, der kan bruges separat af chauffør og passager. Der kan byttes information på de to skærme, der i øvrigt understøtter både Apple CarPlay og Android Auto. Dermed er der åbnet for både underholdning og vejvisning via GPS. Når Honda e ruller afsted, kan indholdet på skærmen styres ved hjælp af stemmen – eller via genvejsknapper på rattet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Via en app kan Honda e tilgås på afstand. Fra appen kan man eksempelvis overvåge opladningen og sætte temperaturen i bilen, så den er varm selv på en kold vinterdag. I det hele taget skruer Honda rigtig godt op for bilens ekstraudstyr. Tidligere har de også meldt ud, at bilen leveres med sidekamera-spejlsystem som standard.

200 kilometer på en opladning

Bilen er designet med byboere i sigte, men Honda har endnu ikke frigivet komplette specifikationer på bilen. De lover dog, at den vil kunne køre 200 kilometer på en opladning – ikke just egnet til motorvejskørsel. Batteriet vil i øvrigt kunne lades til 80 procent kapacitet på en halv time siges det.

Honda forventer at begynde leveringen af Honda e i foråret 2020. Prisen er endnu ikke offentliggjort. Du kan læse mere om bilen hos Honda. Her er et par billeder:

Honda begyndte at tage imod reservationer på Honda e i fire europæiske lande i maj måned, nemlig England, Frankrig, Tyskland og Norge. Bilen kommer også herhjemme, men indtil videre må vi nøjes med at skrive os op til et nyhedsbrev. Ud over hvid fås bilen i fire forskellige farver; sort, metallic, gul og blå.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button