×
Gadgets

HTC snart klar med en telefon, du kan klemme – måske HTC Squeeze?

HTC har inviteret til en lanceringsevent i maj, hvor de vil lancere en ny topmodel – formentlig kaldet HTC Squeeze.

Det er ret tydeligt, at HTC igen vil lege med formfaktorer, og fordi de er notorisk dårlige til at holde på hemmeligheder er der faktisk allerede sluppet lidt ud om den nye model. Det lader til, at telefonen har en form for touch-interface på siderne, der betyder at hvis man trykker den på siderne får man en specialiseret menu frem i siden af telefonen man kan navigere i udelukkende ved at bevæge fingrene på siden af telefonen.

Faktisk florerer der allerede en video på nettet, der viser funktionen. Det er brugeren Tech Tera, der har postet videoen der ligner en promovideo på YouTube. Du kan se videoen herunder.

https://youtu.be/-fSPvl8UMy4

Bemærk at parret holder i hånd under hele videoen – formentlig for at illustrere, at squeeze-funktionen gør det lettere at betjene telefonen med en enkelt hånd.

iNPUT dækker selvfølgelig lanceringen af den nye HTC topmodel d. 15 maj.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.