fbpx

 

 

 

 

Gadgets

HTC’s Blockchain-smartphone Exodus kommer i Q3

... og den bliver dyr. Rigtig dyr.

Taiwanesiske HTC har i dag meldt ud, at deres såkaldte Blockchain-smartphone kommer til at hedde Exodus – og at den forventes i butikkerne i løbet af tredje kvartal i år. Det er ikke meget HTC kan fortælle om telefonen endnu, men Phil Chen fra firmaer fortæller til The Verge, at den prismæssigt vil være sammenlignening med den kommende Finney Blockchain-telefonen fra Sirin Labs. Det vil sige en prislap på omkring 1.000 dollars.

HTC har også indgået et partnerskab med CryptoKitties, et blockchain-baseret spil hvor det gælder om at samle og opdrætte virtuelle katte. Spillet vil, sammen med en digital tegnebog til kryptovaluta, være tilgængelig på Exodus – og på andre udvalgte HTC-modeller, deriblandt den nye HTC U12+, fortæller HTC.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Præcis hvad telefonen ellers vil indeholde, er der ingen skriverier om. Men HTC priser i en pressemeddelelse Blockchain-teknologiens beskyttelse af private data.

HTC lider

Det bliver interessant at se, om Blockchain-strategien kan få kundernes interesse for HTC tilbage. Ifølge Reuters faldt HTC’s salg i juni med brutale 68 procent – det største fald i to år. Det seneste flagskib, HTC U12+ som vi har anmeldt her, har også fået en lunken modtagelse til trods for et fremragende kamera.

Man kan dog frygte, at et Blockchain-smartphone ikke just vil tiltale masserne, men bare en udvalgt skare. Du kan holde dig opdateret om Exudos, ved at skrive dig op på HTC’s nye dedikerede website.

Back to top button