fbpx

 

 

 

 

Gadgets

HTC på vej med U12 – klar til April

HTC U12 får to kameraer på bagsiden og - naturligvis - en skærm på hele forsiden.

HTC kæmper for sin overlevelse som smartphone producent og har vel egentlig mere held som VR producent med HTC Vive for tiden – ikke desto mindre bliver taiwaneserne ihærdigt ved at hænge på, og lancerede sidste år HTC U11 og U11+, og nu gør de klar til lancering af U12. Det er “lækkeren” LlabTooFer der har fundet specifikationerne og offentliggjort dem.

Der fulgte ingen billeder med rygterne, men for et par uger siden viste HTC måske en “forklædt” udgave af U12 frem på en 5G messe – det er billedet, du kan se øverst i denne artikel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

To kameraer på bagsiden

HTC U11 havde kun et enkelt kamera på bagsiden, men U12 har fået to kameraer på bagsiden – et 16 og et 12 megapixel. De to kameraer kan eventuelt bruges til at lave en zoomfunktion uden kvalitetstab.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ansigtsgenkendelse – igen-igen

Ligesom stort set alle andre producenter er HTC også klar til at tilføje ansigtsgenkendelse til deres nyeflagskib – i dette tilfælde kaldet HTC Face Unlock der skal laves af et 8 megapixel kamera på forsiden. Derudover holder HTC fast i deres Edge teknologi, som vi fandt ganske brugbart i vores anmeldelse af telefonen.

U12 forventes at være en af de første der understøtter den nye Google Platform Project Treble, der lover at levere nye opdateringer væsentlig hurtigere – noget, der ellers har været et stort problem for Android producenter.

HTC U12 forventes at blive lanceret en gang i løbet af april måned.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button