Gadgets

Huawei driller Apple på de sociale medier

Huawei er hoppet med på ideen om at drille Apple for at promovere egne produkter.

Det plejer at være Samsung der driller Apple, men i år har marketingsafdelingen hos Huawei været hurtigere på aftrækkeren. Med tydelig reference til Apple, postede kineserne i aftes, hvor Apple lancerede sine nye iPhone Xs-modeller, flere opslag på Twitter, hvor Huawei takker for manglende nyheder og for, at de kan få lov til at være årets helt. Herefter refereres der til London den 16. oktober, hvor Huawei har indkaldt til sit eget event, hvor det nye flagskib Mate 20 lanceres.

Huawei driller Apple med dette tweet:


Huaweis Mate 20 bliver udstyret med kinesernes splinternye Kirin 980-chipsæt, der lige som Apples nye A12-processor er baseret på 7nm-teknologi. Yderligere rygter hævder at Mate 20 får 6,3-tommer skærm med en lille bitte notch, tre bagsidekameraer og blitz placeret i et kvadratisk layout. Optikken er sandsynligvis identisk med P20-kombinationen, nemlig 40 megapixel + 20 megapixel + 8 megapixel. Dertil, naturligvis, et frontvendt selfie-kamera.

Ligeledes går der rygter om, at Mate 20 vil kunne oplades trådløst med hele 20 watt, hvilket er markant hurtigere end de 7,5 watt, der er normalen. Det skrev vi mere om for et par uger siden.

Og Huawei driller Apple med dette tweet:


Huawei nyder i disse måneder stor succes – både i Danmark og på verdensplan. Tidligere på året overhalede Huawei Apple som verdens andenstørste mobilproducent (Samsung fører løbet, red.) og så sent som i juli overhalede Huawei Samsung som den andenstørste mobilproducent til det danske marked. Her er det Apple, der har førstepladsen.

iNPUT er inviteret til Huaweis lanceringsevent i London, så hold øje med sitet her for nyheder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.