Gadgets

Huawei Mate 20 Pro: Her er tre features de andre topmodeller ikke har

Den nye Huawei Mate 20 Pro slår konkurrenterne på flere parametre - her er tre helt unikke funktioner i den nye topmodel.

Huawei har i dag lanceret deres nye topmodel, Mate 20 Pro, som nu er den klart mest avancerede telefon på markedet – i hvert fald når det kommer til specifikationer. På forskellige parametre er Mate 20 Pro helt forrest i bussen med ny teknologi.

Fingeraftryksscanner i skærmen

Vi har faktisk ventet på dette i lang tid – at det ville være muligt at aflæse fingeraftryk direkte på skærmen. Det er nu muligt med Mate 20 Pro – og det virker enormt overbevisende, viser vores første tests i London ved lanceringen.

Lav dine egne 3D modeller

Den nye topmodel er i stand til at scanne et objekt og bygge en 3D model af objektet, hvilket blev demonstreret på scenen i London med en bamse. Det skal dog siges, at netop en panda-bamse er et ret taknemmeligt objekt at scanne – så vi glæder os til at se, hvor godt funktionen virker med andre ting.

Telefonen kan faktisk også bruge 3D scanningen til at aflæse hvor mange kalorier der er i fødevarer, i hvert fald ifølge Richard Yu. Det tester vi naturligvis også i vores test af telefonen.

Husk at følge iNPUT på Facebook – så får du også besked, når vi har vores anmeldelse af Mate 20 Pro klar.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.