Gadgets

DxOMark: Huawei Mate 20 Pro har verdens bedste mobilkamera

Det anerkendte kamerasite DxoMark har givet Huaweis seneste flagskib topkarakter.

Huaweis må gøre dagen, hvor de indledte et samarbejde med Leica til en national helligdag. Siden da har deres mobilkameraer bare begejstret. Anerkendte DxOMark har netop placeret Mate 20 Pro på toppen af sin liste over de bedste kameraer i mobiltelefoner. Med 109 point matcher den Huaweis forrige model P20 Pro. Det er især kameraets evner til at skyde billeder der fremhæves.

I testen skriver sitet, at stillbilleder viser behagelige farver, god eksponering og dynamisk rækkevidde og en velafbalanceret tilgang til detaljer og støjreduktion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Super-telefon i enhver forstand

DxOMark konkluderer, at Huawei Mate 20 Pro er en super-telefon i enhver forstand, og det gælder især, når man ser på kameraet: “Triple-linse er i stand til at producere fremragende foto- og videoresultatet … og deler fortjent den øverste position i vores mobile ranking med sin lidt mindre søskende, P20 Pro”.

Os prisbevidste kan så glæde os over, at vi kan få lige så god kamerakvalitet på P20 Pro, der koster et par tusindelapper mindre end den nyere Mate 20 Pro.

Aktuel top fem

Herunder er den aktuelle Top 5-liste hos DxOMark. Hele testen af Mate 20 Pro kan læses her.

#MobiltelefonPoint
01.Huawei Mate 20 Pro109
02.Huawei P20 Pro109
03.Apple iPhone XS Max105
04.HTC U12+103
05.Samsung Galaxy Note 9103

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button