×
Gadgets

Live fra London: Se Huawei-lanceringen her

I dag lancerer Huawei sin Mate 20 Pro. Du kan følge med live fra London her.

Se med på eftermiddagens Huawei-lancering hos iNPUT. Torben Vognsen er med fra London, hvor han varmer op til eventet og taler med gæster – og efter live-streamingen gør vi status på alle nyhederne.

Mate 20 Pro

Vi ved med 99 procents sikkerhed, at Huawei vil præsentere sit nye flagskib, Huawei Mate 20 Pro. Taler rygterne om telefonen sandt, sætter Huawei sig helt op forrest i bussen med Mate 20 Pro – det bliver et rent overflødighedshorn af teknologiske lækkerier.

Den vil naturligvis være udstyret med Huaweis egen Kirin 980-processor, der (ligesom Apples nyeste A12 Bionic) er en 7nm-processor – og sandsynligvis vil efterlade andre Android-telefoner på perronen. Der er også rygter om, at den får et kamerasetup med tre linser, samlet i en firkant på bagsiden med blitzen som fjerde komponent.

Et andet interessant rygte er, at Mate 20 ikke alene har trådløs opladning, men også har mulighed for at fungere som trådløs oplader for andre telefoner. Det ville dog kræve et batteri af en anden verden, hvis det skulle give mening.

Skærmen på Mate 20 Pro skulle blive en stor 6,3 tommer OLED-model, hævder de seneste rygter.

Hvad der er sandt, finder vi ud af i eftermiddag, når Huawei-topchefen går på scenen i London. iNPUTs Torben Vognsen er naturligvis på pletten både før, under og efter eventet. Følg med i hele seancen via videoen ovenfor. Vi starter sendingen klokken 14.30 og stiller om til London klokken 14.45.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.