Gadgets

Huawei FreeBuds 3i: Lavere pris, bedre features

Ikke alene er Huawei FreeBuds 3i markant billigere end forgængerne, de er også langt bedre, hvis man skal tro marketingsmaterialet.

Huawei har fulgt op på deres udmærkede FreeBuds 3 hovedtelefoner – læs vores anmeldelse her – med FreeBuds 3i, der ikke alene er markant billigere end forgængerne, men også er bedre – i hvert fald på papiret. FreeBuds 3i har nemlig fået nyt design, så de sidder bedre i ørerne, ligesom de har fået aktiv støjdæmpning og så har Huawei fået rettet op på forgængerens betjeningsproblemer.

“FreeBuds 3i giver brugeren en helt unik oplevelse af at kunne fordybe sig uden at blive forstyrret. Uanset om du lytter til musik, en podcast eller taler i telefon, er lyden krystalklar takket være Active Noise Cancellation-teknologien og det unikke in-ear design i høretelefonerne,” siger Lin Yin, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvor forgængerne havde såkaldt ”smart støjreduktion”, men indsatsen er åbenbart oppet i 3i’erne. Hovedtelefonerne er forsynet med tre mikrofoner. To af mikrofonerne vender udad og er i stand til at opfange baggrundsstøj og aktivt reducere denne støj ved hjælp af omvendte lydbølger, som sendes ind i øret. Den sidste mikrofon vender ind mod øregangen og kan opfange lyde i øret, og derved forbedre lytteoplevelsen yderligere. Placeringen af de tre mikrofoner sikrer en støjreduktion på op til 32 decibel, lover Huawei. 

Huawei har desuden gjort det nemt at parre FreeBuds 3i med andre enheder. Så snart du åbner opladningsetuiet for at tage høretelefonerne i brug, bliver de automatisk parret med din smartphone eller tablet. Om det kun gælder Android-enheder eller om det også virker på iPhone fremgår ikke, men forgængerne var stort set ubrugelige på iOS-enheder.

Huawei har også gjort noget ved betjeningen. På FreeBuds 3 var det for eksempel ikke muligt at besvare opkald direkte på hovedtelefonerne. Det er rettet nu, fremgår det af pressemeddelelsen:

“Ved at trykke to gange på en af høretelefonerne, kan du tænde for musik og besvare opkald, mens et langt tryk aktiverer støjreduktion. Derudover pauser musikken automatisk, når du fjerner høretelefonerne fra dine ører, og spiller igen, når du sætter dem i ørerne igen,” skriver Huawei.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Huawei FreeBuds 3i fås i farverne Carbon Black og Ceramic White. Der medfølger fleksible ørepropper i silikone, så du kan vælge mellem fire forskellige størrelser. De har en vejledende pris på 799 kroner – forgængerne kostede 1.249 kroner.

Der er endnu ikke nogen information om hovedtelefonernes batterilevetid.

Back to top button