GadgetsTophistorie

Huawei FreeBuds 4i – aktiv støjdæmpning til nettopris

Huawei har lanceret FreeBuds 4i med aktiv støjdæmpning og skåret et hak af prisen i forhold til forgængerne.

De nye Huawei FreeBuds 4i har mange funktioner, der kan konkurrere med de dyrere alternativer på markedet. En af dem er batteriets levetid. Når støjreduktionen er slået fra, kan du klemme op til 10 timers kontinuerlig musikafspilning eller 6,5 timers taleopkald ud af batteriet. Med støjreduktion vil det være henholdsvis 7,5 timer og 5,5 timer.

Har du opladningsetuiet med dig, fuldt opladt, får FreeBuds 4i op til 22 timers musikafspilning eller 14 timers taleopkald. Desuden giver de 4 timers ekstra afspilning på kun 10 minutters opladning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge pressemeddelelsen er den ovale form på Huawei FreeBuds 4i inspireret af de sorte sandstrande på Island. Huaweis designere har ønsket at introducere et design “til aktive og energiske brugere, så de kunne lytte til livets skønhed, mens de er på eventyr”.

Huawei FreeBuds 4i har flere komponenter, der skal forbedre lytteoplevelsen. Blandt andet har de 10 millimeter store dynamiske drivere, der skal give en dybere bas. De trådløse ørepropper bruger også “PEEK+PU” polymer kompositmembran-teknologi. Det gør, ifølge selskabet, lyden højere og mere fleksibel, på samme tid som det fremhæver flere detaljer i lydbilledet. Specielt popmusik er tilgodeset oplyses det.

Hovedtelefonerne betjenes via berøring. Du kan kontrollere musikafspilning, taleopkald og kontrollere støjreduktion ved hjælp af berøringsbevægelser.  Apropos støjreduktion, så registrerer hovedtelefonerne lydene i dine omgivelser gennem mikrofonerne og genererer en omvendt lydbølge, for at reducere den udefra kommende ”støj”. Algoritmen bag støjreduktionen er tænkt til typisk larmende scenarier som f.eks. et travlt indkøbscenter, rejsen i offentlig transport, en togstation, kontoret eller menneskelig stemmer hvilket giver brugerne en effektiv støjreducerende oplevelse.

Huawei FreeBuds 4i kommer i handlen den 5. april til en detailpris på 749 kroner. Forgængerne kostede 799 kroner. 4i’erne vil være tilgængelige i Ceramic White og Carbon Black, og er kompatible med både iOS og Android.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.