×
Gadgets

Huawei lancerer foldbar telefon om få uger

Telefoner, der kan foldes sammen, er det nye sort. Huawei er klar til at vise sin model frem under Mobile World Congress sidst i februar.

Budskabet på den nyligt udsendte invitationen til Huaweis event den 24. februar er ikke til at tage fejl af: Kineserne præsenterer en telefon, der kan foldes. Men bemærk også teksten: ”Forbundet til Fremtiden” er et klart tegn på, at den også vil have 5G-understøttelse.

Det falder også godt i tråd med, at Huawei CEO Richard Yu på et investermøde i sidste uge erklærede, at han ville “lancere verdens første 5G-smartphone med foldbar skærm” under World Mobile Congress i Barcelona.

Lækkede renderinger af Huaweis foldelige smartphone.

I invitationen er telefonen afbildet, så skærmen sidder udvendigt. Præcis som på de computertegninger, der er blevet delt på nettet det seneste døgns tid. Ellers er det småt, hvad man ved om telefonen, som Huawei har formået at holde tæt omkring.

Rygter hævder, at telefonen vil være udrustet med Huaweis eget Kirin 980-chipsæt, der har dobbelt Neural Processing Unit til kunstig intelligens. Huawei har tidligere registreret navne som Mate Fold, Mate Flex, Mate Flexi og Mate F.

Huaweis event falder bare fire efter Samsungs annoncerede Galaxy Unpacked-event, hvor Samsung muligvis også giver et smugkig på en kommende foldbar telefon.

iNPUT er, naturligvis til stede både ved Huaweis og Samsungs events i Barcelona, så giv os et Like på vores Facebookside, hvis du vil have nyheder fra Mobile World Congress direkte i dit nyhedsfeed.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.