×
Gadgets

Huawei Vision TV bliver den første HarmonyOS-enhed i Danmark

Under lanceringen af Mate 30 i sidste uge, viste Huawei også sin første fladskærm frem. Den kommer også til Danmark næste år.

Under lanceringen af sine Mate 30-produkter i sidste uge, benyttede Huawei også lejligheden til at vise sit første fladskærms-tv, Vision TV. Skærmen bliver den første enhed med HarmonyOS i butikkerne – og Huawei har bekræftet, at tv’et også kommer til Danmark. 

– Ja, vi kan bekræfte at Vision TV kommer til Danmark i 2020, og der kommer flere størrelser. De bliver baseret på HMS (Huawei Mobile Services) og bliver hermed en del af vores økosystem, skriver Huaweis danske pr-medarbejder, Tina Banzhaf, til iNPUT.

Open-source-platformen HarmonyOS er designet til at fungere på forskellige enheder, blandt andet mobiltelefoner og smartwatches. Tv’et integrerer med HiLink, Huaweis IOT-platform, så det kan fungere som kontrolcenter for de mere end 900 enheder der fungerer med platformen.

Huawei vil i første omgang introducere Vision TV i to størrelser; 65 og 75 tommer. Men senere er det planen, at der også skal tilbydes 55 og 85 tommer modeller. Panelet. I tv’et er et såkaldt quantum dot-panel med en opløsning på 4K. Tv’et har også otte højttalere og indbygget subwoofer, så det lader ikke til at blive nødvendigt at investere ekstra i en soundbar. 

Senere på måneden vil mobilproducenten OnePlus også præsentere en fladskærm – OnePlus TV – men den vil i første omgang kun blive solgt i Indien.  

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.