GadgetsTophistorie

Huawei Watch GT 3 får 2 x GPS

Huawei Watch GT 3, den seneste udgave af kinesernes sportsfikserede ur, får dobbelt op på GPS for ekstra præcision.

Huawei har præsenteret tredje generation af sit sportsfikserede ur, Huawei Watch GT 3, der kommer i to størrelser på 42mm og 46mm. Uret har op til to ugers batterilevetid og har naturligvis fået masser af opgraderinger af både hardware og software i forhold til forgængeren. Groft sagt er overskriften: Højere præcision.

En af de mere pudsige er den dobbelte GPS, der skal sikre større præcision når man er på løbetur. Men uret har også fået en ny optisk HR-sensor, der gør eksempelvis pulsmålingen langt mere præcis.

Som vanlig ligner uret et ur. Det er fortsat et fitness-ur, der også kan bruges med skjorte og slips. I forhold til vægt er begge versioner letvægtere med en vægt på 42,6g og 35g, respektive. Den mindste version af Watch GT3 på 42mm er også en smule tyndere.

Selve urskiven er blevet opgraderet i forhold til både opløsning og størrelse. Sammenlignet med tidligere generationer, kommer Huawei Watch GT 3 med en større skærmflade. For første gang i GT-seriens historie kommer uret med en roterende krone og berøringsfeedback, hvilket skal “give brugeren en helt ny og intelligent interaktiv oplevelse med uret,” skriver Huawei.

Det er i øvrigt også første gang, at et ur i GT-serien understøtter trådløs opladning via Qi-standarden, så uret kan lades op via alle Qi-ladere.

Højere præcision

Men det ER sport, der er urets fokus. Der er mere end 100 forskellige trænings-modes, ligesom der er skræddersyede træningsplaner, der er tilpasset din nuværende fysiske form og træningsvaner. Derudover tilbyder træningsassistenet også råd og vejledning i forskellige stadier af din træning. Under træningen kan uret udsende verbale påmindelser i realtid om dine træningsmål og status, give feedback på dine sportslige fremskridt med mere.

Det nye Dual-Band GNSS giver GPS’en mulighed for at koble på op til dobbelt så mange satellitter, så præcisionen bliver væsentlig højere end tidligere. Både GPS, Galileo, Glonass og QZSS understøttes – alle via dual-frenkvens-systemet.

Huawei Watch GT 3 understøtter den nye TruSeen 5.0+ heart rate monitorteknologi, som gør det muligt at følge hjertefrekvensen endnu mere præcist, både når man træner og hviler, både dag og nat. Antallet af målinger er fordoblet, hvilket – ifølge Huawei – gør GT 3 langt mere præcist end Apple Watch Series 6.

Huaweis nye ure bliver tilgængelig herhjemme i midten af december. Priserne bliver som følger:

  • Watch GT 3 46mm Active Edition: 2.190 DKK
  • Watch GT 3 46mm Classic Edition: 2.190 DKK
  • Watch GT 3 46mm Elite Edition: 2.490 DKK
  • Watch GT 3 42mm Elegant Edition med læderrem: 2.190 DKK
  • Watch GT 3 46mm Active Edition med Light Gold Milanese Strap: 2.490 DKK
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.