×
Computere og tilbehørMobil tilbehør

Anmeldelse: Hyper Hyperjuice 100W GaN USB-C

Hyperjuice 100W er ikke meget større end et sæt spillekort, men kan oplade computer, tablet, mobiltelefon og smartwatch. Samtidig, vel at mærke ...

Hyperjuice 100W kan meget vel være den perfekte oplader til os, der rejser på ferie med kufferten fuld af gadgets. Opladeren er på størrelse med en pakke spillekort, men er udrustet med to USB-C stik og to almindelige USB-A stik; det betyder, at den kan oplade en computer, en tablet, en smartphone og en ekstra dims – samtidig!

Hyperjuice kan levere op til 100 watt. Her i huset tager den sig af både MacBook Pro, iPad Pro, iPhone og Apple Watch, så jeg behøver i virkeligheden kun den ene oplader – og en enkelt stikkontakt. Men der er naturligvis frit valg på gadget-hylden, da den kan oplade alskens ting.

Designet er ret lækkert. Hyperjuice er hvid og har afrundede hjørner og er generelt meget simpel. Den har en æstetik, der med garanti vil tiltale Apple-folket. I den ene ende sidder stikket til kontakten, i den anden de fire USB-stik. Over stikkene er der placeret et LED-lys der fortæller, om der kommer strøm til opladeren.

Størrelsen er imponerende. Den har nogenlunde samme størrelse som den 87W USB-C oplader, der fulgte med min 15-tommer MacBook Pro. Men den oplader har altså kun ét USB-C stik – Hyperjuice har to + to USB-A.

Perfekt til sommerferien

Hyperjuice er samtidig snittet, så den kan bruges med stik fra de fleste lande. USA-stikket er fastmonteret og kan skubbes ind (se billede nedenfor), mens der medfølger adaptere til EU-lande, UK og Australien. De monteres direkte oven på USA-stikket, så man slipper altså for lange kabler fra opladeren til stikkontakten.

Det er fikst. Men det betyder altså også, at man skal være opmærksom på, at Hyperjuice stikker pænt langt ud fra væggen, når den sidder i stikkontakten. Det er nemt at ramme den, så man kommer til at slå den ud af stikket – eller i værste fald ødelægge enten stik eller stikkontakt.

Træerne vokser ikke ind i himlen …

Hyperjuice kan som sagt levere 100 watt. En MacBook Pro 15-tommer oplader hurtigst med 87 watt, men kan også oplades med 61 watt. En hurtiglader til iPhone sluger 18 watt, mens eksempelvis Warp Charge 30 fra OnePlus suger, ja, 30 watt. Hyperjuice er sådan indrettet, at den prioriterer de enheder, der tilsluttes først. Når der så tilsluttes yderligere enheder, kalibrerer den stikkene, så de 100 watt fordeles mellem enhederne.  

Du kan altså løbe i udfordringer, hvis du eksempelvis tilslutter to bærbare computere samtidigt. Men computer, tablet og mobil + en ekstra lille dims, eksempelvis hovedtelefoner, er ikke noget problem.

Der er dog en begrænsning med hensyn til OnePlus. Selv om Hyperjuice snildt kan levere de 30 watt, der behøves, vil OnePlus ikke acceptere Warp Charge 30; det skyldes manglende ampere. Warp Charge 30 opnår de 30 watt med 5 watt og 6 ampere – men Hyperjuice kun levere 3 ampere. Man kan naturligvis sagtens oplade OnePlus – men bare kke med maksimal hastighed.

Hyperjuice 100W samler al opladning i ét stik.

En anden udfordring er Apple Watch. Apple har konstrueret uret sådan, at det med jævne mellemrum afbryder opladningen, så det ikke bliver for varmt. Det sker også med den USB-A-oplader, der følger med uret. Det kan give problemer med Hyperjuice-kalibreringen, der forvirres af opladningen der konstant stopper og starter. Løsningen, siger Hyper, er at benytte et USB-C-kabel i stedet for USB-A-kabel. Det er, så vidt jeg ved, ekstraudstyr – uret leveres med USB-A.

iNPUT mener …

Når det er sagt, har jeg ingen problemer med at anbefale Hyperjuice 100W. Overhovedet. Den er lille, den er muskuløs , den er relativt billig og den er smart skruet sammen, så den kan bruges i alle lande. Ja, der naturligvis begrænsninger. Men glæden over kun at skulle huske én enkelt oplader og finde en enkelt stikkontakt overstiger langt ærgrelsen over begænsningerne.

Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at hvis du mister opladeren til din bærbare computer, så er det værd at overveje Hyperjuice 100W som et alternativ.

Hyper Hyperjuice 100W

Design
Funktioner
Ydelse
Pris

699 kr.

Trods et par små hik føles Hyperjuice 100W som den perfekte oplader til hele maskinparken. På en gang.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.