×
Disney+HBO MaxStreamingTophistorie

I dag er store filmdag

I dag er store filmdag med streamingpremiere på to af sommerens helt store filmtitler.

Advarsel; der er risiko for skænderier om hvilken film, familien har lyst til at streame i aften. I dag er nemlig store filmdag, der byder på hele to streamingpremierer på film, der har trukket både publikum og overskrifter i årets løb.

På Disney+ kan man nyde Indiana Jones and the Dial of Destiny, der åbnede i biograferne herhjemme den 28. juni og har indtjent over 380 millioner dollars på det globale billetkontor.

På HBO Max kan man derimod se – eller gense – årets helt store filmfænomen, nemlig Barbie, der også havde biopremiere i sommer. Så mangler vi egentlig bare Oppenheimer før sommerens hittrilogi er komplet, men den skal man stadig betale for at få lov at se.

Indiana Jones and the Dial of Destiny er det seneste og sidste afsnit i sagaen om den berømte arkæolog. Det er naturligvis endnu en gang Harrison Ford, der indtager hovedrollen. Men filmen byder på et gensyn med flere af de karakterer, der har været med i de øvrige fire film.

Mangler du skyts til aftenens store filmdag diskussion, så har Indiana Jones fået 69 procent af anmelderne på Rotten Tomatoes, men publikum har givet den 88 procent.

Omvendt er det med Barbie. Her har anmelderne været mere begejstrede og givet den 88 procent. Til gengæld er publikum knapt så lune på Barbie. De har givet filmen 83 procent.

I gennemsnit er det dog Barbie, der scorer højest. Men det behøver man jo ikke nævne, hvis man helst vil se Indiana Jones …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.