×
Gadgets

IFA: Libratone klar med multirum

Danske Libratone benyttede IFA til at lancere to nye udgaver af firmaets populære trådløse Zipp-højttalere og introducere en helt ny multirums-teknologi, så Libratone kan tage kampen op mod Sonos.

De to nye Zipp-modeller – Zipp og Zipp Mini – bryder markant med Libratones signaturdesign; den grove uld og den røde mærkat. I stedet er hele udtrykket blevet blødere. Det er en designændring, der skal rulles ud på samtlige Libratones produkter i den kommende tid.

Men også under overfladen er det sket ting og sager. Væsentligst er det, at Zipp nu kan fungere i multirums-opsætninger – Libratone SoundSpaces. Libratone-højttalerne kan grupperes i fire grupper på hver op til otte højttalere (dog maksimalt 16 højttalere i alt). Opsætningen foregår via en app og kræver en wifi-forbindelse.

Dermed bliver Libratones højttalere pludselig et alternativ til det populære Sonos-system. Det er dog udelukkende de nye udgaver, der fungerer med SoundSpaces.

iNPUT var forbi Libratones stand på IFA for at kigge på de nye højttalere. Se med ovenfor.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.