fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Libratone Bird pipper i par

Libratone Bird er en lille, magnetisk Bluetooth-højttaler, der fungerer bedst i par. Den perfekte valentinsgave?

Libratone har listet en ny, lille trådløs højttaler på markedet – og man skulle næsten tro, at den er lanceret i forbindelse med valentinsdag. Højttaleren fås i baby-blå og baby-lyserød og fungerer bedst, hvis den kobles sammen med en anden højttaler. 

Trods den lidne størrelse – fuglen er bare 8,4 centimeter høj – har Libratone formået at putte godt med funktioner i højttaleren. Bird kan betjenes via touch; drej på hovedet for at tænde, tryk på halen for at besvare opkald og giv den et tryk på panden for at aktivere den digitale assistent. Som sagt kan to fugle sættes sammen, så de spiller i stereo.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For at køre fugle-temaet helt ud, har Libratone forsynet Bird med en magnetisk base, så den kan sidde og pippe på alle metaloverflader. Eksempelvis en lampe. Den kan kvidre i op til 10 timer på en opladning – og lades op igen via et medfølgende MicroUSB-kabel.

Apropos kvidre, så har Libratone været helt undercover og har ikke sendt informationer ud om fuglen. De vælger samtidig, at den udelukkende skal sælges via egne kanaler – enten via hjemmesiden eller deres CPH Store, der ligger på Strøget i København. Prisen for fuglen er 499 kroner.

Libratone Bird er udrustet med to 1,5-tommer full-range driver enheder og overførsel fra mobilen sker via Bluetooth 5.0. Højttaleren vejer 145 gram.

Back to top button