×
Gadgets

Libratone slagter samtlige produkter

Live, Loop og Diva. Alle ikoniske højttalere fra den danske højttalerproducent og alle på vej til de evige skrotpladser. Siden Libratone blev købt af en investeringsfond og den oprindelige ledelse har forladt virksomheden, er der virkelig sket ting og sager. Sent sidste år lancerede Libratone en ny udgave af Zipp, der visuelt adskilte sig markant fra de tre førstnævnte. De var alle pakket ind i italiensk Cashmere-uld, mens den nye Zipp er beklædt med diamantvævet stof i stedet. Og det redesign har kickstartet en udskiftning af samtlige Libratone-produkter.

Zipp (den gamle model), Loop og Diva forsvinder alle fra markedet.
Zipp (den gamle model), Loop og Diva forsvinder alle fra markedet.

Produktionen af Live, Loop og Diva er stoppet og højttalerne kan kun købes så længe lager haves. Det skriver recordere.dk, der har snakket med Libratone på den nyligt overståede CES-messe i Las Vegas.

Præcis hvad der kommer i stedet vil Libratone endnu ikke fortælle, men det bliver produkter, der er kompatible med Libratones nye multirumsteknologi, Soundspaces, der kan binde Libratone-højttalere sammen. De nye produkter lanceres i løbet af 2016, loves det.

For en uge siden lancerede Libratone en variant af den nye Zipp og Zipp Mini, Copenhagen, der er snittet i mere eksklusive materialer, i form af aluminiumsbase, læderstrop og cover i blødt italiensk uld. Se den på billedet øverst.

Vi har en test af de to nye Zipp-højttalere i næste nummer af tabletmagasinet iNPUT.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.