×
Gadgets

IFA: Musikalsk sportsur fra Tomtom

De detroniserede hollandske GPS-konger Tomtom leder konstant efter nye forretningsområder. Efter en tur omkring stifindere og actionkameraer kaster Tomtom sig nu helhjerrtet over fitnessure. I dag lancerede de deres hidtil mest avancerede model, Tomtom Spark, i Berlin.

Spark har fokus på musikken. Ifølge Tomtoms undersøgelser benytter tre uf af fire musik under workout, for at motivere. Spark har indbygget 4 gigabyte lagerplads til musik og fungerer med trådløse hovedtelefoner uden nogen mellemled. Uret har også indbygget sports coach, der motiverer under træning,

Tanken er, at du skal kunne lade mobilen ligge derhjemme, når du løber. Spark har indbygget GPS, pulsmåler, 24-timers aktivitetsmåler (skridt, kalorier, søvn, etc,). Uret måler både inden- og udendørs aktiviteter. Selv svømning, så ja, uret er vandtæt.

På sigt skal Tomtom Spark også kunne levere notifikationer fra mobiltelefonen, men det kommer først via en opdatering sidst på året.

Uret rammer forbrugerne i løbet af oktober til en pris på 249 euro – omkring et par tusinde danske kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.