fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Danske Libratone laver konkurrent til AirPods

Libratone tager kampen op mod Apples AirPods med sine komplet trådløse Track Air+ hovedtelefoner, der er blevet vist frem i Kina.

Apples trådløse AirPods-hovedtelefoner er blevet et overraskende stort hit og det har fået adskillige konkurrenter ud af starthullerne – deriblandt Amazon. Men også dansk-kinesiske Libratone pønser på at give Apple konkurrence. Firmaet har netop vist sine Libratone Track Air+ frem i Kina.

Ifølge vores oplysninger er Track Air+ udstyret med aktiv støjdæmpende teknologi – muligvis firmaets fire-trins justerbare Q Adapt-teknologi. Designet på Libratones Air+ hovedtelefoner minder en anelse om AirPods, med en ”stang” der bærer mikrofonen. De leveres i et opladeretui med USB-C stik og kan angiveligt oplade hovedtelefonerne fire gange, så man kan klare sig i op til 25 timer uden en stikkontakt.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Track Air+

Ifølge billeder fra sitet iFanr.com koster Libratone Track Air+ hovedtelefonerne mellem 1.098 og 1.698 kinesiske Yann (1.100 og 1.700 kroner) – måske med og uden trådløs opladning? De findes ifølge billederne både i sorte og hvide udgaver.

Det er uvist om Libratone sender de trådløse hovedtelefoner ud på det danske marked – indtil videre har vi intet officielt hørt om hovedtelefonerne. Vi har bedt Libratone om flere informationer.


Back to top button