×
Gadgets

Danske Libratone laver konkurrent til AirPods

Libratone tager kampen op mod Apples AirPods med sine komplet trådløse Track Air+ hovedtelefoner, der er blevet vist frem i Kina.

Apples trådløse AirPods-hovedtelefoner er blevet et overraskende stort hit og det har fået adskillige konkurrenter ud af starthullerne – deriblandt Amazon. Men også dansk-kinesiske Libratone pønser på at give Apple konkurrence. Firmaet har netop vist sine Libratone Track Air+ frem i Kina.

Ifølge vores oplysninger er Track Air+ udstyret med aktiv støjdæmpende teknologi – muligvis firmaets fire-trins justerbare Q Adapt-teknologi. Designet på Libratones Air+ hovedtelefoner minder en anelse om AirPods, med en ”stang” der bærer mikrofonen. De leveres i et opladeretui med USB-C stik og kan angiveligt oplade hovedtelefonerne fire gange, så man kan klare sig i op til 25 timer uden en stikkontakt.

Track Air+

Ifølge billeder fra sitet iFanr.com koster Libratone Track Air+ hovedtelefonerne mellem 1.098 og 1.698 kinesiske Yann (1.100 og 1.700 kroner) – måske med og uden trådløs opladning? De findes ifølge billederne både i sorte og hvide udgaver.

Det er uvist om Libratone sender de trådløse hovedtelefoner ud på det danske marked – indtil videre har vi intet officielt hørt om hovedtelefonerne. Vi har bedt Libratone om flere informationer.


Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.