fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Libratones nye AirPods-konkurrent er markedets mest avancerede

Med både aktiv støjdæmpning, trådløs opladning og vandtæt design har Libratone snittet markedets mest avancerede true wireless-hovedtelefoner.

Komplet trådløs. Tjek. Aktiv støjdæmpning. Tjek. Trådløs opladning. Tjek. Vand- og stænksikker. Tjek. Dansk-kinesiske Libratone har i dag lanceret sine første true wireless-hovedtelefoner ved et arrangement i Berlin – og det er markedets p.t. mest funktionstunge AirPods-konkurrenter. De rydder simpelthen bordet, når man sammenligner funktionslisten med konkurrenterne.

Det er ikke mere end et par dage siden at Sony trådte ind på scenen med true wireless med aktiv støjdæmpning – en bedrift Libratone i dag gør efter med Track Air Plus. Men hvor Sony må oplades med kabel, kan Libratone Track Air Plus også oplades trådløst via en QI-kompatibel oplader. Og via USB-C. De har desuden fået en IPX4-certificering mod vand- og støv, så de kan bruges til sport.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Libratones marketingstrompeter kan hovedtelefonerne selv vurdere, om den aktive støjdæmpning fungerer tilfredsstillende – eller om bæreren skal skifte til en anden størrelse gummipropper til ørerne. Det sker i samarbejde med den medfølgende app og kan lade sig gøre, fordi hovedtelefonerne er udrustet med det seneste Qualcomm QCC5121-chipsæt.

Batterilevetiden angives til 24 timer – 6 timer i propperne og 18 timer i opladeretuiet.

Track Air Plus sættes til salg i dag og koster 1.499 kroner. De fås i sort, hvid eller pink. Købes de i løbet af juli måned medfølger desuden Libratone Coil, der er firmaets egen trådløse opladerplade, der også blev lanceret i dag. Herunder et par billeder fra eventet i Berlin:

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button