×
Fremtidens HjemTophistorie

Ikea genvejsknap får HomeKit

Firmware-opdatering giver både Ikea Genvejsknapt og bevægelsessensor understøttelse for Apple HomeKit.

En firmware-opdatering til Ikeas Trådfri-produkter giver nu mulighed for at koble et par af dem på Apples HomeKit-økosystem. Både den nyligt lancerede Genvejsknap og Trådfri trådløs bevægelsessensor kan nu indgå i HomeKit-opsætninger.

Det betyder, at både knappen og sensoren vil kunne fungere med andre intelligente (Homekit-kompatible) produkter fra f.eks Philips Hue, ligesom de vil kunne indgå i Scener og automatiseringer.

Opdateringen, fortæller hollandske iCulture.nl, hedder 1.16.0 og burde være kommet. Den indeholder en række yderligere forbedringer til en stribe af Trådfri-produkterne; eksempelvis understøtter Trådfri Gateway nu en mulighed for at lade solopgang- og solnedgang aktivere scener.

Desuden afslører opdateringen, at der er et nyt produkt på vej, nemlig en ny fjernbetjening i form af Ikea Styrbar. Den er regnet til at justere Trådfri-lamper og -pærer, eksempelvis ændre lysstyrke.

Ikea Styrbar
Ikea Styrer (foto fra Reddit).

Styrbar er endnu ikke annonceret, men billeder er lækket. Det ses herover. En manual til produktet kan læses her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.