fbpx

 

 

 

 

Fremtidens HjemTophistorie

Så er Ikeas genvejskontakt landet i Danmark

Nu kan du købe den billige, programmerbare genvejskontakt fra Ikea i Danmark for 59 kroner.

Det har været en hård – og langsom – fødsel, men nu er den her: Ikeas genvejskontakt, der kan programmeres til at styre enhederne i det intelligente hjem, er nu tilgængelig på den danske Ikea-hjemmeside. Den koster 59 kroner og er på lager i både Jylland, Fyn og på Sjælland.

Kontakten er en simpel, men interessant løsning. Den kan programmeres til at fjernbetjene intelligente enheder. Den håndterer både Ikeas egne Trådfri-produkter og Ikea | Sonos Symfonisk højttalerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rygterne siger også, at den er kompatibel med Apple HomeKit og er det sandt, åbnes der for et væld af muligheder. Det er dog ikke bekræftet – vi venter stadig på at få et sæt, så vi kan teste.

Det er knapt et år siden at vi første gang skrev om genvejskontakten og dengang var det meningen, at den skulle sælges i februar 2020. Alt var klar til lancering, men pludselig forsvandt den med en besked om, at Ikea “ikke var klar” til at sælge produktet.

Det skyldtes sandsynligvis tekniske problemer – noget Ikea har oplevet flere gange. Eksempelvis i forbindelse med lanceringen af de intelligente rullegardiner.

Det er også muligt at hente instruktionsmanualen hos Ikea (PDF, åbner i nyt vindue.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button