Gaming

Indtag verden med løbeskoene på: Run an Empire

Civilization møder Endemondo? Med Run an Empire kan du indtage verden, en haxagon ad gangen, med løbeskoene på

Spil der gerne vil have os ud i den virkelige verden har hidtil oftest været baseret på forskellige typer AR – eksempelvis Pokemon Go, der nok er det mest berømte indtil videre. Men nu kommer spillet, der i stedet vil kombinere gaming med løb og GPS tracking: Run an Empire.

Civilization møder Endemondo

Spillet er baseret på, at du er villig til at bevæge dig for at udvide dit territorie. Ideen er simpel: Du starter på hjemadressen, hvor du bygger et slot, og dernæst kan du tage løbeture rundt i det nærliggende område. Kortet – som er kortet hvor du bor – er inddelt i hexagoner. Hver gang du løber igennem en hexagon tilføjer du den til dit imperie. Senere kan du gå i krig imod naboerne, udvikle dine landområder med bygninger og meget mere. Du starter i stenalderen og kan så kæmpe dig op igennem tiden til moderne tider med skyskrabere og meget andet. Med andre ord minder det en del om Civilization – men altså med et AR lag ovenpå.

Gratis at prøve

Run an Empire er gratis at prøve, men som med de fleste spil nu om dage er det muligt at tilkøbe forskellige typer fordele. Men du kan altså også bare vælge at løbe dig til fordelene.

Run an Empire er tilgængelig nu på både iOS og Android.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.