×
GadgetsTophistorie

iPad Air er på vej i ny og større udgave

Apples nye iPad Air kommer denne gang i to størrelser - så hvis du er på jagt efter en 13" iPad behøver du ikke længere gå efter den dyrere Pro

På eftermiddagens event I London har Apple lanceret deres nye iPad serie – deriblandt deres iPad Air i nyeste version. Den nye Air kommer, for første gang, i to størrelser, nemlig 11″ og 12,9″. Dermed kan man for første gang få en “ikke-pro” iPad i 12,9″ størrelsen. Udover den nye størrelse er der dog ikke så mange overraskelser på iPad Air.

Flyttet kamera

Kameraet i den nye iPad Air er flyttet til den “lange” side – hvilket giver mening i forhold til at bruge Air som en computer. Der er også blevet plads til den nye WiFi 6E-standard og en masse mindre opgraderinger – men især har “hjernen” fået lidt ekstra kræfter.

M2 processor

Den nye iPad Air har fået ny processor – den leverer ifølge Apple 50% mere ydelse end den forrige generation, der havde M1 processoren. Den hurtigere processor giver også mulighed for at bruge andre funktioner – for eksempel kan man holde Apple pen over den og bruge den såkaldte “hover” funktion.

iPad Air starter nu med 128GB hukommelse, men fåes helt op til 1TB udgave. Den er på gaden i næste uge, og kan forudbestilles fra i dag.

Priserne starter ved 5.499 kr. for 11″ udgaven og 7.499 kr. for 13″ udgaven.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.