GadgetsTophistorie

Apple lancerer ny version af iPad og iPad Air

iPad Air er en ganske betragtelig opdatering til Air serien - og får den faktisk op i nærheden af iPad Pro.

Apple har netop lanceret nye iPads over hele linjen, præcis som ventet. Den vigtigste opdatering er på den nye iPad Air, der på mange måder ligner iPad Pro. iPad kommer i fem forskellige farver – blandt andet blå og grøn. Der er en 10,9″ skærm.

TouchID bliver flyttet

TouchID bliver flyttet fra en startknap til iPads power knap. Ifølge Apple skulle den være lige så hurtig og sikker som den forrige generation. Funktionaliteten skulle også være den samme – så du kan bruge TocuhID til at åbne iPad, logge ind i apps og App Store og meget mere.

Ny Processor – A14 Bionic

Processoren i den nye iPad Air er helt ny – og for første gang får en iPad en processor før den fik premiere i den nyeste version af iPhone. Processoren er bygget på 5 nanometer teknologi. A14 skulle, ifølge Apple, være op til 40% hurtigere end forrige generation. iPad Air skulle også levere dobbelt så hurtig grafik som tidligere.

Basis iPad får lille opdatering

Den billigste iPad har også fået en lille opdatering. Den har fået A12 Bionic processor og har også fået understøttelse af keyboards – og Apple Pencil.

iOS 14 får premiere allerede i morgen, så det er klar til de kommende iPads. Dermed får brugere af iPhone, Apple TV og Apple Watch også nye styresystemer. Dermed bryder amerikanerne også med en traditionen for, at styresystemerne først kommer på de nye iPhones.

iPad kan fås fra fredag den 18. september med en startpris på 2.799 kroner for Wi-Fi-modellen og 3.899 kroner for Wi-Fi + Cellular-modellen og fås i sølv-, space grey- og guldfinisher i konfigurationer med 32 GB og 128 GB. iPad Air koster fra 4.999 kr. for wi-fi modellen og 6.099 kr. for wi-fi + cellular.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.