×
Gadgets

iPhone 11 Pro testes op mod et Canon spejlrefleks i ny video

Hvordan klarer kameraet i iPhone 11 Pro sig mod Canon 1DX Mark II til 46.000 kroner? Det har en Youtuber sat sig for at finde ud af.

Kameraet i iPhone 11 Pro har fået en gevaldig masse omtale – og det er blevet testet op mod eksempelvis Googles Pixel 4-telefon. Nu har Youtuberen Matti Haapoja sammenlignet billederne fra telefonen med ditto fra det 46.000 kroner dyre Canon 1DX Mark II spejlreflekskamera. 

I videoen ovenfor viser Matti Haapoja fem billeder fra hvert kamera side om side, og afslører derefter hvilket foto, der er taget med hvilket kamera. Der er også en række andre sammenligninger, der viser, hvad kameraet i iPhone 11 Pro er i stand til.

Som mange seere bemærker i kommentarerne under videoen, er den nemmeste måde at aflure, hvilket kamera der har taget billederne at kigge efter bokeh-effekten. iPhonen har en tendens til at overdrive effekten i forhold til Canon-kameraet. Nogle gange forsvinder effekten også i billedernes hjørner, når iPhone står bag skuddet.

Alligevel er det bemærkelsesværdigt, hvor gode billeder iPhone 11 Pro – og andre mobiltelefoner – efterhånden kan levere. For bare få år siden ville det overhovedet ikke give mening at lave en sammenligning som denne.

Vi venter stadig spændt på, hvordan DxoMark, der er en af kapaciteterne inden for test af kameraer, vurderer den seneste iPhone.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.