×
Gadgets

Ny Selena Gomez-musikvideo er skudt udelukkende på iPhone 11 Pro

Efter fire års fravær vender Selena Gomez tilbage med et nyt nummer – og en tilhørende video, der er optaget udelukkende på iPhone 11 Pro.

Fans af den amerikanske sangerinde Selena Gomez har måttet vente fire år på en opfølger til 2015’s Revival. Den nye sang, Lose You to Love Me, følges til dørs af en musikvideo, der udelukkende er optaget på iPhone 11 Pro-telefoner – og det er Apple naturligvis galde for, hvorfor de promoter sangen på både iTunes og Apple Music.

Nummeret er forløber for at endnu unavngiven album, der udkommer senere på året. Den udkommer officielt i dag.

Ifølge Billboard er videoen skudt og instrueret af Sophie Miller, der tidligere har lavet musikvideoer for navne som Annie Lennox, Blur, The Cure, Eurythmics, Hole, Natalie Merchant, PJ Harvey, Sade og Sinead O’Conner. Videoen kan ses i hele sin længde her:

Og herunder et meget kort bag-scenerne-klip, som viser iPhone 11 Pro i aktion i kulisserne. Som de mest kyniske vil bemærke, er videoen meget simpel og iPhone får stor hjælp af både lyset i studiet og den efterføgende redigering.

Alligevel er det svært imponerende, at mobiltelefoner er blevet så gode, at de – i hvert fald i visse tilfælde – kan afløse kameraer, der koster væsentlig mere.

Læs også vores anmeldelse af iPhone 11 Pro Max.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.