Gadgets

Sammenligning af kameraerne på Pixel 4 og iPhone 11 Pro

Allerede kort efter at Google lancerede sine Pixel 4-telefoner, dukkede den første sammenligning af kameraerne i Pixel 4 og iPhone 11 Pro op.

Tirsdag eftermiddag præsenterede Google sine nye Pixel 4-telefoner – og en hel bunke andre dimser, som vi desværre ikke får til Danmark. Pixel-telefonerne bliver ofte hyldet for deres gode kameraer, så der er naturligvis stor interesse i at se, hvordan Googles seneste klarer sig i en direkte sammenligning med det ligeledes roste kamera i Apples iPhone 11 Pro.

Tech-sitet The Verge var hurtigt ude med en helt uvidenskabelig sammenligning af kameraerne i de to telefoner. Journalisten Tom Warren har været rundt i London med begge telefonerne og taget sammenlignelige biller.

”Jeg tog hvert billede på samme tid, så tæt på hinanden som muligt, for at få identiske billeder ved blot at bruge de automatiske indstillinger. Billederne blev primært taget i naturligt lys og på en solrig og overskyet dag,” skriver Warren.

Her er et kig på et par af de billeder, Tom Warren skød:

Pixel-telefonen til venstre, iPhone 11 Pro til højre.

Her mener Warren, at iPhone klarer detaljerne på den behårede pude bedre end Pixel. 

Pixel 4 til venstre, iPhone 11 Pro til højre.

Billedet af den røde bil er skudt på Greenwich Market i naturligt lys. ”Bemærk at Pixel 4 er langt bedre til at balancere lyset fra loftet,” skriver Warren.

Pixel 4 til venstre, iPhone 11 Pro til højre.

På disse fotos af hår mener Warren, at Pixel 4 er bedre end iPhone til at ramme de rigtige farver. Til gengæld er detaljegraden i de to fotos rimelig identiske, når der zoomes ind.

Tom Warrens konklusion er, at de to telefoner begge tager fine billeder – og at det er svært at se kvalitetsforskelle med mindre der zoomes ind. Farverne er generelt stærkere og mere mættede på iPhone 11 Pro, mens Pixel 4 klarer kontrasterne bedst – og ofte ser varmere ud som et resultat.

Hele Tom Warrens sammenligning – med langt flere billedeksempler – kan ses hos The Verge.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.